Over Mij

Over Mij

Na jaren in de horeca gewerkt te hebben op alle vlakken zoals de keuken, bediening aan tafel en achter de bar, ben ik ook leermeester geweest. Ik vond en vind het fantastisch leuk om met mensen om te gaan en vooral leuk om met jongeren te werken om kennis door te geven. Na de geboorte van onze drie kinderen heb ik de overstap gemaakt naar de rijschoolbranche. Mijn kinderen zijn inmiddels pubers en lessen inmiddels ook bij mij. Ik geef feedback aan hen en zij ook aan mij. In de horeca heb ik geleerd om met allerlei verschillende mensen om te gaan en hen iets bij te brengen. Ik heb een plezierige methode van lesgeven ontwikkelt die ik per persoon aanpas op wat het best bij die betreffende leerling past. Iedereen heeft een andere aanpak van de rijlessen nodig en ik kan de manier van lesgeven daar feilloos op aanpassen. Ik weet nog goed dat ik zelf mijn eerste rijles had. Ik was zo nerveus dat ik het liefst had afgezegd! Maar inmiddels heb ik al weer ruim 30 jaar mijn rijbewijs.

Ik kan lesgeven in het RIS Rijopleiding in Stappen systeem. Mocht je een andere methode prefereren dan maak ik een persoonlijk plan. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Jongepier opleidingen waarvan wordt gezegd dat het de beste opleiding voor rij-instructeurs in Nederland is.

Ik ben een gedreven instructeur die de prioriteiten van zijn leerlingen voorop heeft staan. Goed leren rijden staat voorop, maar ook ontspannen, relaxed rijden en gezelligheid ontbreken niet. Je hebt bij Rijschool Robert Meijer altijd dezelfde instructeur en de auto is rookvrij. Ik werk met digitale instructiekaarten waar we samen op bij houden wat we gedaan hebben en hoe dat gegaan is. Zo blijven we up to date en verliezen weinig tijd.

 

In de laatste jaren ben ik mijzelf gaan verdiepen in add, adhd, autisme en faalangst bij leerlingen. Ik heb daar mijzelf in gespecialiseerd door diverse extra opleidingen. Ik hou van een muziekje en gezelligheid in de auto maar kan ook wel een beetje streng zijn want we zijn wel met verkeersveiligheid bezig. Je kan alles tegen mij zeggen. Ik ben van mening dat we samen hetzelfde doel hebben: jou zo goed mogelijk naar je rijbewijs helpen!

Als je kiest voor Rijschool Robert Meijer, kies je niet alleen voor een rijschool met een hoog slagingspercentage, je krijgt altijd een proefles voordat je beslist. Tijdens de proefles ervaar je onze manier van lesgeven en kun je de lesauto uitproberen. Ook krijgt de instructeur inzicht in je vaardigheden zodat we een passend lespakket kunnen adviseren. Je kunt bij de proefles al jou vragen stellen en wensen bespreekbaar maken, zoals: hoe vaak we gaan rijden, hoe gaat het met vakanties, en wat is de beschikbaarheid?

De lesauto

We rijden in een Jeep Compass: een heerlijk fijne lesauto met een hoge instap wat betekent dat je wat hoger zit en makkelijker overzicht hebt. Je kunt daardoor wat verder vooruit kijken en met minimale dode hoeken ga je veiliger door het verkeer. De auto bevat de nieuwste veiligheidsfuncties en met de 6 standaard airbags zitten we veilig.

De Jeep Compass is zeker niet een te grote auto om gewoon goed te leren rijden. Het is een ruime robuuste auto waardoor je je ook veilig voelt zowel in de stad alsook op de snelweg. De auto wordt door de rijschool goed onderhouden bij de Jeep garage. Uiteraard is de auto rookvrij.

Bij lekker zomers weer kunnen we ook eens in de Volkswagen Beetle cabrio rijden. Dat is niet alleen super leuk maar ook handig om alvast eens in een andere soort auto te rijden.