Robert Meijer
Robert Meijer

Over mij

Na jaren in de horeca leermeester te zijn geweest heb ik de overstap gemaakt naar de rijschoolbranche. In de horeca heb ik geleerd om met allerlei verschillende mensen om te gaan en hen iets bij te brengen. Ik heb een plezierige methode van lesgeven ontwikkelt die ik per persoon aanpas op wat het best bij die betreffende leerling past. Iedereen heeft een andere aanpak van de rijlessen nodig en ik kan de manier van lesgeven daar feilloos op aanpassen. Ik weet nog goed dat ik zelf mijn eerste rijles had. Ik was zo nerveus dat ik het liefst had afgezegd! Maar inmiddels heb ik al weer ruim 20 jaar mijn rijbewijs.

Ik kan lesgeven in het RIS Rijopleiding in Stappen systeem. Mocht je een andere methode prefereren dan maak ik een persoonlijk plan.Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Jongepier opleidingen waarvan wordt gezegd dat het de beste opleiding voor rij-instructeurs in Nederland is.

Ik ben een gedreven instructeur die de prioriteiten van zijn leerlingen voorop heeft staan. Goed leren rijden staat voorop, maar ook ontspannen, relaxed rijden en gezelligheid ontbreken niet. Je hebt bij Rijschool Robert Meijer altijd dezelfde instructeur en de auto is rookvrij.

Als je kiest voor Rijschool Robert Meijer, kies je niet alleen voor een rijschool met een hoog slagingspercentage, je krijgt altijd een gratis proefles voordat je beslist. Tijdens de proefles ervaar je onze manier van lesgeven en kun je de lesauto uitproberen. Ook krijgt de instructeur inzicht in je vaardigheden zodat we een passend lespakket kunnen adviseren.

De lesauto’s

Je krijgt rijles in een nieuwe Jeep Compass of een Seat Ibiza Eco. Dit zijn milieuvriendelijke auto’s met minder CO2 uitstoot en een start-stop-systeem. Niet te groot, maar wel ruim en sportief in rijgedrag.
Contact

Meer info over onze rijlessen?

Neem vrijblijvend contact op.
Contact