cadeaubon robert meijer

Rijlessen cadeau geven

Uw (klein-) zoon of dochter is binnenkort jarig* en u wilt hem of haar graag de eerste rijles (-sen) cadeau geven. Rijschool Robert Meijer heeft hiervoor aantrekkelijke introductiekortingen in haar pakket en tevens een leuke rijlessen cadeaubon ontwikkelt. In overleg bespreken we wat u wilt geven en wanneer de eerste les plaatsvindt. We zullen altijd proberen de eerste les op de verjaardag zelf te verzorgen als onze agenda dat toelaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Eindexamen gehaald? Rijlessen cadeau! Een geweldige prestatie als het behalen van het eindexamen voortgezet onderwijs vraagt om een geweldig cadeau. Geef uw (klein-)kind een opstapje naar het behalen van zijn of haar rijbewijs met de rijlessen cadeaubon.

* vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met het volgen van rijlessen. Als je voor je 18e verjaardag je rijbewijs haalt, mag je niet alleen de weg op maar zul je altijd een begeleider in de auto moeten hebben. De begeleider moet geregistreerd worden. Vanaf 18 jaar mag je wel alleen in de auto rijden.
Vraag aan

Bestel snel een cadeaubon

Neem hier contact op om een cadeaubon te bestellen.
Vraag aan